TANDOORI HOUSE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2388 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tandoori House. Meer weten? Ontdek meer

31 mei 2023 om 14:45 Butter chicken is sooooo good!! I ordered 2 times in a row cause the food is so good!!!
30 mei 2023 om 18:38 Biryani is lekker and according to expectations!
30 mei 2023 om 15:39 Tandoori chicken kebab was lekker en licht pittig. Wel had ik de volgende dag een heftig stoelgang…alsof ik iets verkeerds gegeten had.
29 mei 2023 om 23:46 Te veel vet
29 mei 2023 om 17:13 Goeie service, lekker eten!
29 mei 2023 om 1:58 Vind het nooit zo erg als het eten wat later is aangezien het druk kan zijn dus daar heb ik wel begrip voor maar als je deze prijzen vraagt voor eten verwacht je op zijn minst dat het ergens naar smaakt. Heb nog nooit zo slecht Indiaas gegeten.
28 mei 2023 om 23:44 Eten was weer heerlijk.
26 mei 2023 om 17:09 Te veel vet
25 mei 2023 om 0:35 Good Indian food, above average, but I’ve also had better.
24 mei 2023 om 21:52 Best indian restaurant in Rotterdam! The food is delicious, portions are very generous. I often pick up my order at the restaurant, the staff is friendly and very fast!
21 mei 2023 om 23:46 Food is the best take out curry in Rotterdam, quick and friendly delivery.
20 mei 2023 om 20:45 Best Indian food I've had in this country. Always delicious, generous portions, and quick delivery!